Romy denkt dat zij de beslissende stem heeft en vraagt Bas om advies

Romy denkt dat zij de beslissende stem heeft en vraagt Bas om advies

Romy heeft uitgerekend hoe iedereen gaat stemmen tijdens de eliminatie en is er daarom zeker van dat zij de beslissende stem heeft. Hier heeft ze veel moeite mee aangezien ze een keuze moet maken tussen haar vriendinnen Beau en Billy. Daarom vraagt ze om advies bij Bas. Ze leggen zich er allebei een beetje bij neer zegt Bas nadat hij Romy een knuffel heeft gegeven. Beau pakt haar spullen zelfs al gaat hij verder. Hier schrikt Romy van. Wat moet ik doen morgen? vraagt ze. Hoewel Bas normaal gesproken een grap zou maken heeft hij nu door dat Romy erg worstelt met de keuze die ze moet gaan maken. Je moet doen wat goed voelt raadt hij haar aan. Ik ga je geen kant opsturen, want dat zou ik oneerlijk vinden benadrukt hij.Bas heeft Romy duidelijk aan het denken gezet maar of ze echt iets aan het gesprek heeft gehad?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 08:35

    Romy als je op Beau stemt hoop ik dat je de volgende ronde er uit flipt wat ben ji gemmen zeker van Billy geleerd maar dat heb je nog steeds niet door .Ondanks wat ze je al geflikt heeft ,ben je wel erg dom en zen niet dat je niet uitgekookt stemt want je valt voor het publiek echt door de mand en niet zo lopen janken omdat je het moeilijk vindt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *