Billy zou het zonde vinden als ze Utopia moet verlaten en bespreekt het met Romy

Billy zou het zonde vinden als ze Utopia moet verlaten en bespreekt het met Romy

Wanneer Billy en Romy samen in de kleedruimte staan pakt Billy haar kans en gaat het gesprek aan. Ik voel me toch een beetje onrustig merk ik zegt Billy tegen Romy die morgen naar alle waarschijnlijkheid haar lot in handen heeft. Straks zit ik gewoon thuis gaat ze verder. Romy twijfelt heel erg over wie ze morgen haar doorslaggevende stem geeft en geeft daarom aan dat Billy altijd met haar mag praten. Het is echt dubbel, straks zit ik weer thuis en dan? gaat Billy verder. En geeft daarna aan dat ze het in eerste instantie misschien wel prima had gevonden maar dat ze het nu toch eigenlijk wel zonde zou vinden. Ze weet hoe moeilijk Romy het heeft met haar keuze en benadrukt daarom dat zij de keuze moet maken waar ze zich goed bij voelt. Romy zegt daarna dat ze haar keuze gaat maken gericht op Utopia en dat het vrienden aspect tussen hen daarom niet mee zal spelen in haar beslissing…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 08:47

    Ik wist het niet plaatsen nu weet ik het zeker ze gaat er ook echt niet uit vanmiddagnw2ant Billy is heilig bij jullie. Dua Beau ga er gaue uit en ga genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *