Bas geeft Beau uitleg waarom hij op haar heeft gestemd

Bas geeft Beau uitleg waarom hij op haar heeft gestemd

Billy en Beau zijn genomineerd en in de gevarenzone terechtgekomen. Beau heeft van Bas drie stemmen gekregen en heeft als uitleg gegeven dat ze buiten erg populair is maar hij haar niet als Utopiaan van de eeuw ziet. Afgelopen avond wil Bas toch graag tekst en uitleg geven aan haar. Je bent zoet, je bent zacht en daardoor vind ik jou een grotere concurrentie dan de andere bewoners. Waardoor ik niet op hen stem maar op jou legt hij uit. Beau zit op het dak van het cordwood en knikt sip. Ze laat weten dat ze wist dat het een keer zou gebeuren. Alleen had ze de stemmen nog niet zo vroeg verwacht. Van jou had ik de stemmen sowieso niet zien aankomen voegt ze er teleurgesteld aan toe. De twee laten enige tijd een stilte vallen waarna Bas laat weten dat hij het een moeilijke keuze vond. Na nog een stilte loopt Bas zachtjes weg waarop Beau alleen achterblijft. Peinzend kijkt ze voor zich uit en weet zich even geen raad met haar emoties.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 09:24

    Wat een smeerlap is die Bas toch ze was wel goed om te wippen en hij heeft elke keer een smoes achteraf dat hij niet op haar had moeten stemmen .Ik vindt dat Ivan en Bas en natuurlijk Bakker naar huis moeten hebben er geen recht op dit heeft niks met Utopiaan van het jaar te maken .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *