Billy is er zeker van dat Romy haar keuze al gemaakt heeft

Billy is er zeker van dat Romy haar keuze al gemaakt heeft

Billy heeft een hele tijd met Romy gepraat over de keuze die ze gaat maken tijdens de eliminatieronde. Wanneer Billy naast Mehmet ploft achter de computers vertelt zij hem direct hoe haar kansen liggen. Ze heeft haar keuze gemaakt zegt Billy tegen hem. Ze gunt het me gewoon heel erg gaat ze verder. En vertelt verder dat Romy haar de kans op de winst meer gunt dan Beau. Dit verbaast Mehmet niks. Ze heeft het eigenlijk al een beetje toegezegd benadrukt Billy haar verhaal. Wanneer Bas en Romy zich bij de twee voegen laat hij zich uit over zijn keuze. Ik zou de finale niet met Beau willen spelen zegt hij over zijn mede bewoner. Hij weet dat Beau heel populair is buiten de poort en ziet hierdoor zijn kansen op de winst verkleinen. Volgens Bas is Beau te lief en moet de Utopiaan van de eeuw een beetje een assh*le zijn. Billy benadrukt nogmaals dat zij nog echt niet naar huis wil. Is Romy hiermee een andere richting opgestuurd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. kaatje at 10:00

    Vast wel, ikhoop dat de kijkers hierna van zich mogen laten horen. Sorry Romy, maar je duikelt erg naar beneden als je Beau wegstemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *