Beau en Billy bespreken de naderende eliminatie

Beau en Billy bespreken de naderende eliminatie

Beau zit afgelopen avond in haar huisje en Billy komt even kijken hoe het met haar gaat. Dat wij nu tegenover elkaar zitten hè? schudt Billy haar hoofd. Ik weet nog toen je binnenkwam, toen dacht ik, dit is echt een aanwinst voor de groep haalt ze herinneringen op. Beau lacht en zegt dat ze baalt als ze morgen weggestemd wordt. Dat vind ik wel k*t hoor, dan ga ik dus net mijn jaar niet halen vervolgd ze sip. Of wel antwoordt Billy terwijl ze een slokje van haar bier neemt. Beau wuift deze opmerking weg en laat doorschemeren dat ze het morgen wel zullen zien. Het komt zoals het komt, we moeten daar als trotse vrouwen gaan staan zegt Billy terwijl de twee elkaar een knuffel geven. De dames praten nog wat na over de stemmingen en gaan dan weer ieder hun eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *