Romy blijft last houden van de keuze die ze moet maken

Romy blijft last houden van de keuze die ze moet maken

Afgelopen avond was er een feestje in Utopia. Dit omdat het voor Billy of Beau de laatste avond in Utopia zal zijn. De bewoners verzamelen zich buiten voor het cordwood en Baldr heeft de muziek aangezet. Iedereen is voorzien van een drankje en er wordt enthousiast gedanst. Voor eventjes zijn alle zorgen over de nominaties vergeten en wordt er alleen maar gezellig gekletst en gedanst. Na al het gedans is het tijd om met elkaar rondom het kampvuur te zitten. Beau en Billy moeten vragen beantwoorden over Utopia en waarom ze hier graag willen blijven. Zullen de antwoorden van de dames meningen doen veranderen?

Niet veel later gaan de bewoners naar bed maar niet iedereen slaapt even lekker. Romy heeft haar keuze nog niet gemaakt en spreekt daarom haar twijfel uit naar de persoon die ze het meest vertrouwd Cemal. Deze keuze is voor mij zo lastig Cemal zegt Romy verslagen tegen hem. Ze wil het spel duidelijk nog niet tactisch spelen maar zegt wel dat Beau een grote kans maakt om te winnen als het ooit op de kijkers aankomt. Daarnaast vindt ze dat Billy veel heeft betekend voor Utopia, zelfs meer dan Beau. Ze weet daarom niet of ze het zichzelf kan verkopen om Billy eruit te stemmen. Als je denkt aan Utopia, denk je aan Billy voegt ze eraan toe. Cemal beseft op zijn beurt dat hij Romy niet kan helpen en dat ze zelf een keuze moet maken. Hij vraagt haar daarom bij zichzelf na te gaan wie zij de winst het meeste gunt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Harry at 10:56

    Romy zorg dat Billy blijft, dan heb jij de meeste kans op de overwinning. Bea is het lievelingetje van het publiek en die gaan waarschijnlijk de laatste stemmen uitbrengen.dus denk goed na.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *