Baldr vindt Billy erg achterbaks

Baldr vindt Billy erg achterbaks

Het is een spannende dag voor Beau omdat zij genomineerd is en in de gevarenzone zit. Zij of Billy zal vandaag naar huis gestuurd worden. Terwijl Beau van een ontbijtje geniet zit ze samen met Baldr in het zonnetje. Voor Baldr is het duidelijk, hij zal zijn stem vandaag aan Beau geven en hoopt dan ook dat zij mag blijven. Hij vertelt dat hij Billy, zolang als ze in Utopia is zijn negatieve stemmen zal geven. Toch was hij verbaasd dat zijn moeder drie stemmen aan Billy wilde geven. Dan moet ze wat over mij gezegd hebben gaat hij verder, doelend op Billy. Ze is achterbaks benadrukt hij. Beau biedt Baldr een luisterend oor en zucht. Het blijft een wedstrijd en er moet iemand naar huis vandaag sluit ze af. Wie zal er mogen blijven en wie moet Utopia verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *