Romy zou het liefst met Beau en Billy in de finale van Utopia staan

Romy zou het liefst met Beau en Billy in de finale van Utopia staan

Vandaag moeten de bewoners kiezen tussen Beau en Billy. Wie van hen mag in Utopia blijven en wie moet Utopia per direct verlaten? Het lijkt behoorlijk gelijk op te gaan tussen de twee en het ziet ernaar uit dat Romy de beslissende stem moet uitbrengen. Een hele moeilijke keuze voor haar want ze is met met beide genomineerden goed bevriend. Wanneer Beau met Baldr zit te praten schuift Romy aan. Ze vertelt dat ze het heel moeilijk heeft met de keuze. Ik hou van Beau en van Billy en het zijn allebei kanjers, met hen wil ik in de finale staan legt ze uit. Baldr begrijpt het niet helemaal omdat hij zelf alleen met Beau in de finale zou willen staan maar snapt dat Romy het moeilijk heeft met haar keuze. Ook Beau begrijpt dat Romy het zwaar heeft. Voor jou is het een moeilijke dag vandaag zegt ze lief tegen haar. Romy verwacht dat ze na vandaag de moeilijkste keuze wel heeft gehad maar hier is Baldr het niet mee eens. Het wordt juist alleen maar moeilijker, omdat je eerst op de mensen stemt waar je niks mee hebt voorspelt hij. Voor wie zou Romy kiezen vanmiddag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Jeroen at 10:55

    Ze moet niet zo hypocriet doen, ze weet dat Beau sterker is en voor Billy is ze bang, die heeft op haar ingepraat. Beetje drama maken om niets, zo moeilijk, maar haar “vriendin” Beau een zwaard in rug duwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *