Billy is vrij relaxed ondanks de naderende eliminatie

Billy is vrij relaxed ondanks de naderende eliminatie

Hoe voel je je vraagt Fay aan Billy. Heel goed, ik heb nergens last van antwoordt Billy waarna ze uitlegt dat het niet de eerste keer is dat ze genomineerd is. Maar het is nu toch wel anders reageert Fay. Daar is Billy het niet mee eens. Het voelt precies hetzelfde, het ligt in de handen van iemand anders gaat ze verder. Volgens Billy hangt het vandaag af van mensen die haar al jaren kennen en dit maakt het moeilijk. Toch lijkt ze er erg nuchter onder. We zullen het zien, ik vind het vooral zielig voor Romy legt ze verder uit, doelend op de zware keuze die Romy moet maken. Een ding weet ze wel zeker. Beau en ik gaan daar als powervrouwen staan. We gaan niet met gebogen hoofd ten onder eindigt ze.

Als Beau buiten zit, laat ze aan haar mede bewoner Baldr weten dat ze geen goed gevoel heeft. Ze vindt het wachten op de eliminatie vervelend en weet niet echt wat ze met zichzelf aan moet. Al snel komt Billy eraan lopen, die precies weet hoe Beau zich voelt. Ik merk dat ik onrustig ben laat ze weten. De twee dames weten niet of ze nou hun spullen alvast moeten inpakken of niet en zitten met een knoop in hun maag. Beiden willen ze niet vandaag Utopia verlaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *