Romy heeft haar keuze voor de eliminatie gemaakt

Romy heeft haar keuze voor de eliminatie gemaakt

Romy zal vandaag tijdens de eliminatie waarschijnlijk moeten kiezen tussen haar twee vriendinnen Beau en Billy. Het is een moeilijke keuze en die haar al veel tranen heeft bezorgd. Toch heeft ze haar keuze kunnen maken. Om deze te kunnen toelichten heeft Romy een brief geschreven met uitleg. In de ochtend laat ze de brief aan Linda lezen. Ik vind het heel mooi laat Linda weten als de brief heeft uitgelezen. De twee praten nog even na over Romy haar uiteindelijke keuze. Als ik goed nadenk, dan weet ik het wel. Het is meer dat ik het gewoon kut vindt om te doen zucht Romy. Linda drukt Romy op het hart dat het haar keuze is en niemand daar iets over kan zeggen. Ik ga haar zo kwetsen gaat Romy sip verder. Linda geeft Romy vervolgens een knuffel. Voor wie zal Romy kiezen vanmiddag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Corry at 11:56

  Niet zo moeilijk Romy kiest er voor om Billy te laten blijven en Beau naar huis toe te sturen.
  Romy is zo ongelofelijk gemanipuleerd en bestookt met zielige verhalen enz., gewoon te ziek voor woorden.
  Het advies van haar vader slaat ze ook in de wind, om alleen Cemal te vertrouwen en verder niemand.
  En wat doet Romy ze gaat advies vragen aan de verkeerde mensen.
  Ik kots die hele Billy uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *