De korte bv vergadering van 17 april

De korte bv vergadering van 17 april

De bewoners van de bv tak hebben weer bij elkaar gezeten om van alles te bespreken. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 17 april terug.

Mehmet start de bv vergadering met de financiën. Hij geeft een update over de belasting die betaald moet worden en zegt dat hij genoeg geld opzij heeft gezet om deze te dekken. En vertelt verder de cijfers van afgelopen zaterdag. De Caribean Night heeft 2080 euro opgehaald. In de eind pot zit op dit moment bijna 60.000 euro wat de bewoners wel zint. Daarna wordt het woord aan Ivan gegeven, die een update geeft over de evenementen. Hij vertelt hoe het staat met de kaartverkoop en wat er nog allemaal moet gebeuren voor het eindfeest. Linda wil graag de caravan van José verplaatsen en deze op de plek van de schommelbank zetten. Ze wil er graag een foodtruck van maken en dit lijkt haar een geschikte plek maar ze kreeg van andere bewoners te horen dat dit geen goed idee was. Bas denkt dat ze beter een andere plek kan uitkiezen. Linda merkt op dat ze hem dan misschien bij de zijkant van de loods kan zetten. Dit vindt iedereen een goed idee. Nadat alle punten zijn besproken, wordt de bv vergadering rustig en positief afgesloten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 13:59

    Dus Linda wil een foodtruck gaan beginnen met de caravan van José, dat gaat haar veel geld kosten ze zal de binnenkant van de caravan helemaal moeten gaan aanpassen om er in te kunnen koken. Wel een beetje laat om haar Utopiawens tot uiting te brengen een paar weken voor het einde. Ze denkt zeker dan stemmen ze me niet weg.
    Ben benieuwd hoe ze dat gaat betalen want ze verdient ontzettend weinig,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *