De groep is enthousiast om oud bewoners uit te nodigen

De groep is enthousiast om oud bewoners uit te nodigen

De bewoners hebben zojuist het nieuws gekregen dat zij volgende week allemaal een oud bewoner uit mogen kiezen om hen te komen helpen met stemmen. De huidige bewoners zijn erg enthousiast en zijn gelijk gaan speculeren wie zij uit willen nodigen. Fay en Demi denken beide dat zij hun vriendje willen uitnodigen. Ook Billy speculeert erop los en noemt de naam Jessie. De andere bewoners lijken niet goed te weten wie zij uit willen nodigen, omdat er veel oud bewoners zijn die zij leuk vinden. Wie zullen de huidige bewoners kiezen om te hen te helpen tijdens de stemming?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *