Ivan en Linda hebben 48 uur afgezonderd overleven doorstaan

Ivan en Linda hebben 48 uur afgezonderd overleven doorstaan

Twee dagen geleden hebben Ivan en Linda de Utopia spelen gewonnen en als prijs moesten zij zich 48 uur lang op een klein stukje Utopia afzonderen. Dit werd ook wel Utopia 2 genoemd en om alvast in de sfeer van de echte Utopia 2 te komen moesten ze het doen met helemaal niks. Toch heeft Bas ze beloond en in ruil voor eten mochten zij wat spullen bij elkaar halen. Nu zit de 48 uur er bijna op. Ivan en Linda hebben het goed volgehouden en het leek ze zelfs makkelijk af te gaan. Ik ben wel trots op jullie zegt Billy die bij ze komt zitten. Ondertussen is Romy in de loods druk bezig om de boel te versieren voor de terugkeer van Linda en Ivan.

En dan is het moment daar, de 48 uur overleven zit erop! De bewoners verzamelen zich om hen heen en tellen af. Bij nul stappen Linda en Ivan met een grote lach hun kleine wereldje uit. Hoe voel je je Ivan vraagt Romy. Vrij antwoordt Ivan. We hebben iets leuks voor jullie gaat Bas verder. En zegt dat hij goed heeft geluisterd naar de wensen van Ivan en Linda. De een zou wel op vakantie willen en de ander wil het huis verbouwen. Dan worden de twee meegenomen naar de loods. In de loods aangekomen stappen Linda en Ivan een feestelijk paradijs binnen. Er hangen slingers, ballonnen, een groot welkom thuis bord en het Utopia lied klinkt door de speakers. Ivan krijgt vervolgens een gereedschapskist voor de verbouwing en Linda krijgt een tropische cocktail voor het vakantiegevoel. Tijd voor een gezellige avond!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *