De bewoners krijgen een verontrustende mail over het huisje van Beau

De bewoners krijgen een verontrustende mail over het huisje van Beau

Nadat Beau uit Utopia is vertrokken, wordt haar huisje bewoond door de tweeling. Afgelopen avond komt er een mail binnen van het bedrijf dat het hutje heeft geplaatst. Zij willen de hut graag terugkopen en wel voor een bedrag van 500 euro, zoals er met Beau zou zijn afgesproken. Mehmet leest de mail voor aan Linda, die het er niet mee eens is. Snel bespreekt ze het ook met Bas en Ivan, die het beiden ook niet zien zitten. Dat is een slechte deal benadrukt Bas. Volgens hem is de afspraak niet met hen gemaakt en hoeven zij daarom de hut niet te verkopen voor het genoemde bedrag. Mehmet, Linda, Bas en Ivan lassen wat later een spoedvergadering in omdat ze het niet zien zitten dat de bewoners maar 500 euro voor het hutje krijgen. Ze maken een plan om een redelijk bedrag voor het hutje te krijgen, zodat ze er wat aan overhouden. Fay hoort dit en is het ermee eens dat 500 euro te weinig is. Maar Beau heeft ons verantwoordelijk gesteld voor de Beauhut, dus wij zijn degenen die de knopen doorhakken deelt ze mede. De twee ondernemen dan ook actie en bellen met het bedrijf achter de hut, aangezien er niet wordt opgenomen sturen de twee een mail. Ik hoop dat ze morgen terug mailen en we dit misverstand uit de wereld kunnen helpen zuchten Demi en Fay. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 11:10

    als Fay weg gestemd wordt moet Demi slim wezen en al haar geld wat ze heeft opmaken of gewoon weer schenken aan een goed doel, dat de andere niks de van krijgen , dat zal een goede stunt wezen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *