Fay, Romy Demi en Cemal hebben een zeer lang gesprek over de nominatie en proberen het bij te leggen

Fay, Romy Demi en Cemal hebben een zeer lang gesprek over de nominatie en proberen het bij te leggen

Romy heeft tijdens de nominatie drie stemmen aan Fay gegeven en dit viel absoluut niet in goede aarde bij haar. Vlak na de nominaties hebben de twee een flinke ruzie gehad, die nog steeds niet is uitgepraat. Fay besluit afgelopen avond Romy op te zoeken in haar caravan, om over de situatie te praten. Ze geeft aan bij Romy dat zij nooit heeft gezegd dat ze haar en Cemal uit elkaar zou willen halen. Ik weet hoe het is om hier een relatie te hebben dus ik zou dat nooit doen legt ze uit. Romy verdedigt zich en zegt dat ze van Ramona heeft gehoord dat Fay dit wel degelijk over haar heeft gezegd. Je neemt het gewoon klakkeloos over gaat Fay verder. Dat vind ik echt heel jammer en echt teleurstellend verwijt ze haar. Fay voelt zich beschuldigd van iets wat ze nooit heeft gezegd en dat vindt ze heel erg, omdat ze dacht dat zij en Romy vriendinnen waren. Romy gaat verder en zegt dat ook haar vader haar heeft geadviseerd om op Fay te stemmen en dat ook zijn mening vandaag heeft meegespeeld in haar beslissing. Wel biedt Romy haar excuses aan voor de nominatie en de emoties die ze daarbij heeft getoond. Maar ik hoor te vaak negatieve dingen over jou gaat ze verder. Fay wordt langzaamaan boos en vindt het moeilijk om te zien dat Romy haar niet gelooft. Het duo praat verhit verder in de caravan.

Na een tijdje komt Demi een kijkje nemen in de caravan en ook zij ontkent dat zij Romy en Cemal uit elkaar zouden willen halen. De twee blijven over en weer verwijten maken dat beide over elkaar geroddeld zouden hebben. Maar allebei ontkennen ze dat ze echt gemene dingen gezegd hebben. Waarom hoor ik dan van mijn familie en vrienden dat je over mij praat Fay vraagt Romy fel. Maar dat hoor ik vanuit mijn kant net zo goed over jou Romy snauwt Fay terug. Na een tijdje hierover gepraat te hebben vragen de drie zich af waarom zij van hun familie en vrienden hebben gehoord dat ze over elkaar roddelen. Dat komt natuurlijk omdat onze families alles vanuit onze ogen bekijken concludeert Romy. Fay en Demi knikken en laten weten dat dit weleens waar zou kunnen zijn. Dat je morgen voor Bil gaat vind ik prima, dat moet je gewoon doen. Ik wil alleen zeggen dat het me pijn doet dat je zo over me denkt omdat ik altijd het beste met je voor heb gehad spreekt Fay vervolgens emotioneel uit. Het drietal praat verder in de hoop er samen uit te komen.

Uiteindelijk komt Cemal ook nog in de caravan. Fay heeft net aan Romy gevraagd of het klopt dat zij heeft gezegd dat zij buiten nooit vriendinnen met Demi en Fay zou zijn. Romy kon zich hier niets meer van herinneren dus wordt het aan Cemal gevraagd nu hij er toch is. Ook Cemal kan zich niet herinneren dat Romy dit heeft gezegd. Wel vindt hij het logisch dat er door iedereen over elkaar wordt gepraat. We zitten immers in een spel en wonen met steeds minder mensen benadrukt hij. Na nog langer praten vraagt Fay geëmotioneerd wat er zo erg is aan haar. Zowel Romy als Cemal laten meteen weten dat zij niks erg vinden aan Fay. Cemal vertelt dat hij haar alleen heeft gezegd dat hij haar niet de ultieme Utopiaan vindt. Ik heb gewoon een lijstje met wie ik wil overblijven en dat werk ik af legt hij verder uit. Fay snapt niet dat Cemal vorige keren nog op Billy heeft gestemd, maar nu op Fay. Ook al is Billy een slang, voor mij hoort ze toch in Utopia besluit Cemal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 10:33

    Romy is gewoon erg dom en blind bezig ze ziet gewoon niet hoe billy tegen iedereen lief doet en helemaal tegen haar ze is gewoon erg vals en de zogenaamde vriendin Ramona is erg vals ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *