Romy vertelt Mehmet hoe slecht Fay kon incasseren tijdens het eerdere “goed maak gesprek”

Romy vertelt Mehmet hoe slecht Fay kon incasseren tijdens het eerdere “goed maak gesprek”

Romy en Mehmet staan afgelopen avond buiten te kletsen en Romy vertelt Mehmet over het gesprek met Fay. Ze kwam vanavond naar me toe en ze vroeg me of ik jou meer Utopiaan vind dan haar en ik zei ja zegt Romy. En voegt eraan toe dat Mehmet veel meer doet voor de bv en alle financiën keurig bijhoudt en Fay dat alleen voor haar eigen bv doet. Ze vond het heel moeilijk te incasseren vervolgt ze. En legt verder uit dat zij een paar weken geleden heeft gekozen om Utopia en vriendschap gescheiden te houden. Anders had ik Madilia toen ook hier gehouden benadrukt ze. Mehmet denkt op zijn beurt dat hij en Romy qua denkwijze niet zoveel van elkaar verschillen. Heeft zij hart voor deze plek dan? Ik weet ik een flinke bijdrage lever en een enorme taak vervul voegt hij eraan toe.  Romy knikt en zegt dat zij dit precies tegen Fay heeft gezegd. Ze snapte ook niet dat ik morgen voor Bil ga. Heeft ze wel iets gesnapt dan van wat je hebt gezegd lacht Mehmet. Romy lacht met hem mee en vertelt wel dat het een goed gesprek was en dat ze het fijn vond dat ze zo eerlijk is geweest tegen Fay. Mooi, hoe het er nu naar uit ziet is ze morgen toch weg haalt Mehmet aan het einde van het gesprek zijn schouders op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 11:06

    als Fay weg gestemd wordt moet Demi slim wezen en al haar geld wat ze heeft opmaken of gewoon weer schenken aan een goed doel, dat de andere niks de van krijgen , dat zal een goede stunt wezen .

  2. Ruud at 10:51

    Nee Romy ij bent gewoon erg vals , nu weet je ineens niks meer wat je hebt verteld over de meisjes, bah bah ik hoop dat als je billy de in laat dat je straks lekker de uit wordt gestemd door Billy en dat zie ik gewoon gebeuren

  3. RINA at 10:02

    Ik ben het helemaal met Heidy eens. Romy valt mij ook zwaar tegen. En Memmeth weet nog niet dat hij er na de twins eruit gaat.

  4. Heidy at 09:57

    En wederom staat Romy te roddelen over Fay en verteld niet echt de waarheid. Mehmet vindt dat hij genoeg doet en een flinke bijdrage levert voor Utopia. Hoe dan?? Hij doet alleen de financiën, geld heeft hij in de tijd dat hij er zit nog nooit verdient!!! De twins hebben nu eenmaal een aparte BV maar ze zijn wel van plan, of waren als ze slim zijn maken ze het geld lekker op, om het aan de BV te geven als ze naar huis zouden worden gestuurd. Ik vind Romy zeer gemeen geworden echt jammer, wat heb ik me vergist in haar. Ik hoop dat ze de kous nog op de kop gaat krijgen en zal worden weggestuurd door haar zogenaamde vriendinnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *