De bewoners krijgen een zwarte brief, wie krijgt er vrijstelling van nominatie?

De bewoners krijgen een zwarte brief, wie krijgt er vrijstelling van nominatie?

Na de verrassende eliminatie van afgelopen dinsdag lijkt de rust inmiddels weer een beetje wedergekeerd in Utopia. Dit is echter van korte duur want in de middag vindt Romy een zwarte envelop in de brievenbus. Zodra Demi en Fay hier lucht van krijgen beginnen de drie te gillen en te schreeuwen. De groep wordt opgetrommeld en iedereen verzamelt zich in de loods. Met gespannen gezichten wachten de bewoners op wat er komen gaat. Als iedereen zit, begint Romy te lezen.

“Beste inwoners,

Jullie hebben precies 24 uur de tijd om te besluiten welke inwoner wordt vrijgesteld van de aanstaande eliminatie.

Dat wordt bepaald door de meerderheid van stemmen. Dat betekent dat de inwoner die de meeste stemmen krijgt, niet kan worden geëlimineerd.

Mochten jullie er niet uitkomen doordat de stemming bijvoorbeeld eindigt in een gelijkspel, zullen jullie opnieuw moeten overleggen en bepalen wie de vrijstelling verdient.”

Dus dit betekent dat we een soort van positief gaan stemmen toch? zegt Romy direct nadat ze klaar is met lezen. Verbijsterd zitten de bewoners te luisteren naar de boodschap en er wordt al snel gespeculeerd over wie de vrijstelling verdient. Welke bewoner hoeft volgende week niet naar huis en is verzekert van een langer verblijf in Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Bo lus at 16:54

    Er staat niet in de brief dat er op een ander gestemd moet worden, wie is er zo slim om op zichzelf te stemmen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *