De tweeling bespreekt hun tactiek voor de vrijstelling

De tweeling bespreekt hun tactiek voor de vrijstelling

De bewoners hebben zojuist een zwarte envelop ontvangen waarin is vermeld dat zij morgen een andere bewoner een vrijstelling mogen geven. De andere bewoners moeten het eens worden met elkaar wie het wordt. De tweeling vindt het een leuke twist en zijn blij met deze zwarte envelop. Ik denk dat wij het wel weten van elkaar zegt Fay overtuigend. Demi en Fay willen allebei op elkaar stemmen maar denken beide dat zij de vrijstelling niet krijgen. Samen trekken ze zich terug in hun hutje om een tactiek te bedenken voor de vrijstelling. Er zijn mensen die moeten gaan samenwerken, anders redden ze het niet zegt Fay in zichzelf. Demi denkt dat de bewoners aan hen gaan vragen of ze willen samenwerken maar hier moeten ze nog goed over nadenken. Op wie zullen Demi en Fay morgen stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *