Cemal en Romy bespreken de zwarte envelop en willen het nu helemaal anders gaan doen

Cemal en Romy bespreken de zwarte envelop en willen het nu helemaal anders gaan doen

De bewoners hebben een zwarte envelop gekregen waarin stond dat ze moesten stemmen op iemand die ze een vrijstelling gunnen voor de volgende nominaties. We kunnen ervoor kiezen om niet op elkaar te stemmen. Maar het is wel een risico wat we nemen zegt Romy tegen Cemal. Ze twijfelt om deze keer een statement te maken en de overige bewoners hiermee te laten zien dat niet alle vriendjes en vriendinnetjes op elkaar stemmen. En vraagt hem dan ook op wie hij zou stemmen als hij niet Romy een stem geeft voor de vrijstelling. Cemal moet hierover nadenken want hij geeft haar niet direct antwoord. Romy zegt dat ze op Ivan zou stemmen. Of wil je dat niet? vraagt Romy aan Cemal die nog altijd stilzwijgend luistert. Cemal geeft aan dat hij buiten Romy op Mehmet of Linda zal stemmen. Dat snapt Romy wel. Cemal heeft het idee dat hij Mehmet kan vertrouwen. Of op Linda zegt hij twijfelend. Denk er nog even over na wat je wil reageert Romy. Waarom zouden we altijd op elkaar stemmen Cemal? Ik denk dat wij voor de rest ook geen stemmen krijgen voegt ze eraan toe. En vraagt hem erover na te denken maar denkt dat het qua stemmen niet uitmaakt of ze wel of niet elkaar een stem geven. Zal Cemal meegaan in Romy haar idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *