Mehmet denkt dat Bas of hij een doorslaggevende stem gaat hebben tijdens de keuze voor vrijstelling

Mehmet denkt dat Bas of hij een doorslaggevende stem gaat hebben tijdens de keuze voor vrijstelling

De bewoners staan voor een nieuwe beslissing die ze moeten maken en daarom besluit Romy om met Mehmet even te praten. Dit wordt interessant hoor Mehmet begint Romy tegen hem. Ook Mehmet heeft veel om over na te denken maar gaat er wel vanuit dat alle vriendjes op elkaar gaan stemmen. Samen berekenen ze vervolgens hoe de stemmen waarschijnlijk verdeeld zullen worden. Wat betekent dat Bas en ik de doorslaggevende stem zullen hebben gaat Mehmet verder.Wanneer Cemal zich bij het gesprek voegt vraagt ze hem of ze hun twijfels met Mehmet zullen delen. Cemal en Romy denken er namelijk over na om niet op elkaar te stemmen. Dit is informatie dat de oren van Mehmet doet klapperen. Echter geeft hij wel aan dat hij zelf bepaald wat hij gaat doen met de informatie die hem wordt gegeven. We zijn in een stadium gekomen dat ik ook bij jullie paranoia word vervolgt hij. En is zich ervan bewust dat hij in een groep leeft waarbij iedereen heel graag een spel wil winnen. Dat Mehmet het tweetal niet helemaal vertrouwd wordt door hem bevestigd. Maar de openheid en transparantie waardeert hij wel. Wie zal Mehmet morgen kiezen voor de vrijstelling?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 16:02

    Ik denk dat Mehmet op linda gaat stemmen en ivan ook…gay krijgt van Bas ook stemmen dus gaat het tussen linda en fay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *