De bewoners uit Utopia 2 bouwen een geïmproviseerde toilet

De bewoners uit Utopia 2 bouwen een geïmproviseerde toilet

Nu de bewoners uit Utopia 2 voor de komende nacht een slaapplek hebben gebouwd denken de bewoners na over een volgende stap. Terwijl de groep tevreden naar de tent kijkt geeft Jessie aan dat ze moet plassen maar waar? De vrouwelijke bewoners vinden dat er een afgelegen plekje moet komen en zij gaan meteen kijken of ze een geschikte plek kunnen vinden. Niet veel later vindt Mike een wc bril en hiervan besluiten de bewoners een wc te maken. Ze zoeken een mooi beschut plekje en hangen hier een zeil op, zodat er wat privacy is. Als de wc, door wat improvisatie, gebouwd is, is Jessie de eerste die er gebruik van maakt. Met een tevreden gevoel stapt ze achter het zeil vandaan. Wat is het volgende dat de groep gaat bouwen? We houden het in de gaten voor je en komen er snel op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *