De bewoners doen hun best om een project te bouwen om regenwater op te kunnen vangen

De bewoners doen hun best om een project te bouwen om regenwater op te kunnen vangen

Inmiddels hebben de bewoners een onderdak en een toilet gebouwd en dus denken ze weer verder aan het volgende project. Ze besluiten al snel dat water erg belangrijk is. John stelt daarom voor om iets te bouwen waarmee ze regenwater kunnen opvangen. Dit water willen ze vervolgens zuiveren zodat ze het kunnen drinken. De vrouwen gaan aan de slag en willen het water opvangen met zakjes. Mike vindt dit wat onhandig en kijkt bedenkelijk naar de tent die ze hebben gebouwd. Het is zonde om dit niet goed te benutten zegt hij terwijl hij naar het schuine oppervlak van de tent wijst. En merkt dan ook op om iets in de vorm van een regenpijp te bouwen waarmee ze het water dat van de tent afvalt kunnen opvangen. Mike gaat op zoek naar geschikt materiaal, maar John heeft er minder vertrouwen in. Toch adviseert hij Mike om het te proberen en dat is dan ook precies wat Mike gaat doen. Zal het de groep lukken regenwater op te vangen? Hoe vindt jij Utopia 2 tot nu toe?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *