De groep overlegt wat ze met de 250 euro moeten doen

De groep overlegt wat ze met de 250 euro moeten doen

Terwijl Mike druk bezig is met het maken van een regenpijp, proberen de vrouwen water te zuiveren aan de hand van een chloortablet. Terwijl zij bezig zijn vraagt Christel of Jessie al heeft nagedacht over de 250 euro die zij te besteden hebben. Ik denk dat iedereen daar zijn eigen gedachtes over heeft antwoordt Jessie. De twee zijn het er in ieder geval over eens dat ze hier goed over moeten nadenken. Niet veel later komt dit onderwerp binnen de gehele groep ter sprake. Het lijkt John een goed idee om markten te gaan organiseren. Christel is hier niet helemaal over te spreken maar Brandon staat achter John. Het is bijna kosteloos en we kunnen er goed mee verdienen legt hij verder uit. Toch worden de vijf bewoners het niet eens en ze besluiten later samen te komen om te vergaderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *