De bewoners uit Utopia 2 ontvangen hun eerste zwarte envelop

De bewoners uit Utopia 2 ontvangen hun eerste zwarte envelop

Mike is de eerste van de Utopia 2 bewoners die het terrein op kwam. Hij had ad vrijwel meteen een zwarte envelop gevonden. Hij besloot hem nog niet te openen. Na de binnenkomst van Brandon besluit de groep dat de envelop nu wel geopend kan worden. Brandon neemt hierin de leiding en leest de brief voor.

“Beste pioniers van Utopia,
Dit is de plek waar jullie letterlijk en figuurlijk gaan bouwen aan een nieuwe en hopelijk ideale samenleving. Zoals jullie zien, er is HELEMAAL niets. Geen bed, geen douche…geen dak boven jullie hoofd. Jullie beschikken wel over een telefoon met 25 euro aan beltegoed. En in de envelop treffen jullie 250 euro aan in contanten. Denk goed na over hoe je deze bedragen het beste kun besteden. Tot slot: jullie zijn op dit moment de enige inwoners van Utopia. Maar, dat zal niet zo blijven… ”

Vrijwel meteen speculeert het groepje over de bewoners die nog gaan komen. John maakt hier al gauw een einde aan. We moeten door besluit hij waarna de groep weer aan het werk gaat.  Wat staat er nog te gebeuren? We houden het in de gaten voor je en komen er uiteraard snel weer op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 47    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *