De finale zorgt voor enorme zenuwen bij Fay

De finale zorgt voor enorme zenuwen bij Fay

Deze week is de finale van Utopia 1. Het belooft een spannende week te worden voor de bewoners maar ook voor de fans. Op deze nieuwe dag worden de spanningen bij Fay even te veel. Demi en Fay zijn al de hele ochtend bezig met bestellingen. Terwijl de twee de pakketjes inpakken wordt het Fay plotseling teveel. Ze neemt plaats op de bank en begint te huilen. Demi heeft dan door wat er aan de hand is. Wat is er vraagt ze bezorgd, terwijl ze naast Fay plaatsneemt. Ik ben zo zenuwachtig antwoordt Fay. Vandaag krijgen de bewoners te horen wie vijf extra stemmen van de paspoorthouders zal krijgen maar woensdag zal pas de echte winnaar gekozen worden. Dit begrijpt Demi, maar troostend laat ze weten dat het wel goed komt. Ik heb er buikpijn van gaat Fay door, terwijl ze zich huilend op Demi haar schoot stort. Demi weet precies hoe haar zus zich voelt en stelt voor om even te gaan relaxen in de caravan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *