Demi en Fay hebben met Ivan een discussie over de financiën

Demi en Fay hebben met Ivan een discussie over de financiën

Gisteren hebben Demi en Fay besloten dat ze hun persoonlijke bv afstaan aan de Utopia bv. Ze willen hun laatste dagen in Utopia vredig doorbrengen en dit leek hen dan ook het beste. Vandaag voegen Demi en Fay de daad bij het woord. Samen met Ivan willen zij hun financiën bijwerken. Echter gaat dit niet helemaal soepel. Wanneer zij samen achter de computer zitten ontstaat er een discussie. Demi en Fay proberen uit te leggen hoe zij hun finance hebben gedaan maar Ivan geeft aan dat dit niet de juiste manier is. Ik heb hier geen zin in zegt Ivan stellig, die uit wil leggen dat zijn manier handiger is. Demi en Fay willen vervolgens aan Ivan uitleggen dat hij de verantwoordelijkheid heeft voor de fianciën maar dat hij hierbij niet naar hen is toegekomen om te vragen naar de bv van de tweeling. We gaan hier geen discussie over voeren zegt Fay vervolgens tegen hem. Uiteindelijk lijkt het erop dat zij samen de financiën bijwerken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 17:48

    De Twins neem ik mijn petje vooraf wat een bloedzuiger is die Yvan ,en Ramadan hij is lekker aan het eten leugenaar

  2. Heidy at 17:38

    Wat zie ik nu op de lifestreams?? Ivan die aan het eten is?? Dus hij doet helemaal de Ramadan niet!! Want hij mag pas gaan eten als de zon onder is. Wat een verschrikkelijke leugenaar is het toch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *