Ivan heeft totaal geen vertrouwen in hoe de tweeling hun financiën gedaan heeft

Ivan heeft totaal geen vertrouwen in hoe de tweeling hun financiën gedaan heeft

Demi en Fay zitten samen met Ivan achter de computer om hun financiën bij te werken, maar de drie lijken er niet uit te komen. Ivan is het niet eens met de manier waarop de tweeling al die tijd hun eigen financiën hebben bijgehouden. Ik heb totaal geen vertrouwen in jullie zucht hij nadat ze verschillende discussies hebben gehad. Kom met feiten dan snauwt Demi terug. Na nog wat heen en weer gekibbeld lopen Demi en Fay boos weg. Hij wil ons uit de tent lokken zegt Fay tegen Demi. Demi weet dit maar kan haar emoties maar moeilijk onder controle houden. Wij weten dat we het goed hebben gedaan, hij zit fout gaat Fay rustig verder. Dan lijkt ook Demi wat te kalmeren want ook zij is ervan overtuigd dat ze geen fouten in de financiën hebben gemaakt. Zullen de drie het nog eens worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *