Demi, Fay, Romy en Bas vieren hun overwinning na de eliminatie

Demi, Fay, Romy en Bas vieren hun overwinning na de eliminatie

De eliminatie is geweest en hoewel er morgen weer een eliminatieronde zal komen, is Demi al veiliggesteld. Fay was erg gespannen aangezien ze wist dat Bas iets geks zou doen met het stemmen. Nadat duidelijk is dat Demi mag blijven in Utopia. Komt Bas naar Fay toe. Je was zo gespannen, kom eens hier zegt hij tegen haar. De twee knuffelen, waarna Demi en Romy ook hun armen om hen heen slaan. Bas gaat naar buiten en Romy en de tweeling doen nog een vreugdedansje. Toch zijn ze ook weer een beetje geschrokken van Mehmet zijn boze reactie. Maar wat de dames morgen gaan doen weten ze nog niet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *