Mehmet vindt de keuze van Bas tijdens de eliminatie belachelijk

Mehmet vindt de keuze van Bas tijdens de eliminatie belachelijk

De eliminatie van vandaag is achter de rug en hierbij is Demi veilig gesteld. Mehmet en Linda hebben allebei één amulet gehad en dat betekent dat er over vierentwintig uur opnieuw gekozen moet worden tussen deze twee bewoners. Dit komt bij zowel Linda als Mehmet niet als een grote verrassing. Ik zei het toch zucht Linda. Ook Mehmet voelt de bui al hangen. Hij had verwacht dat hij vandaag Utopia moest verlaten maar heeft het gevoel dat Romy, Fay en Bas morgen voor hem zullen kiezen. In dat geval moet Linda Utopia dus verlaten. Dit zou positief zijn voor Mehmet maar toch is hij boos. Ik vind het f*cked up voor Linda zegt Mehmet tegen Bas. Ik denk dat ik weet waar jullie mee bezig zijn, terwijl het overduidelijk is dat ik naar huis moest gaan gaat hij verder. Mehmet vindt het een domme beslissing van Bas en staat er niet achter. Nog wat woorden heen en weer loopt Mehmet boos weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *