Mehmet is woest door de uitslag van de eliminatie

Mehmet is woest door de uitslag van de eliminatie

Nadat Mehmet boos is weggelopen praten Romy, Bas, Demi en Fay na over wat er zojuist is gebeurd. Hij is woest vertelt Fay. Ze heeft Mehmet horen zeggen dat hij Utopia vandaag had moeten laten. En hij zei dat als hij blijft hij ook een spel gaat spelen voegt ze er verder aan toe. Bas maakt zich niet zo druk om de woede van Mehmet. Iedereen speelt het spel benadrukt hij. En voegt eraan toe dat het niet meer aan Mehmet is om te bepalen wie er morgen blijft. Als iemand boos is omdat je het spel speelt, is dat alleen maar omdat je het beter dan hem heb gespeeld besluit hij.

Niet veel later komt Mehmet weer aangestormd. Romy, ga jij morgen je Utopia hart laten spreken? vraagt hij direct. Anders ben je heel schijnheilig en achterbaks voegt hij eraan toe. Demi en Fay kijken Mehmet met grote ogen aan en zijn verontwaardigd dat hij Romy zo aanvalt. Romy antwoordt dat ze het wel wil uitleggen. Ze heeft zich sinds het vertrek van Cemal voorgenomen om het spel te spelen. Dit heeft ze gisteren in haar speech tijdens de nominatie laten weten. Daarbij hebben zij en Mehmet hier volgens haar gisteren een uitgebreid gesprek over gehad. Mehmet neemt geen genoegen met deze uitleg en vindt het alsnog scheef van Romy. Hij laat haar duidelijk weten dat het een dom besluit zou zijn om hem morgen te houden en zegt dit ook tegen de tweeling. Hij vindt dat hij vandaag Utopia had moeten verlaten. Boos loopt hij weer weg, waarna de tweeling, Romy en Bas beduusd achter blijven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 18:49

    Gewoon linda de uit stemmen dan wordt hij helemaal gek die Mehmet. Zo speel je juist het spel een andere helemaal gek maken, ivan zit dus alleen zo zonder zijn loophondtje

  2. Nans at 14:12

    Wat een rare gast die mehmet, ongeloolijk rare kwiebus, hij mag blijven en dan doet hij zo, ls mensen mogen kiezen tussen mehmet en linda die mag blijven, dan kies je mehmet mag blijven dat is menselijk meer niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *