Mehmet wil voor complete chaos gaan zorgen als hij in Utopia moet blijven

Mehmet wil voor complete chaos gaan zorgen als hij in Utopia moet blijven

Dat er morgen opnieuw gekozen moet worden tussen Linda en Mehmet zien de twee als een slimme zet van Bas. Vooral Mehmet is hier niet over te spreken. Hij en Linda hebben door dat Linda een grote kans maakt om Utopia te verlaten en dit is volgens Mehmet niet eerlijk. Ik had naar huis moeten gaan benadrukt hij met een zucht. Linda lijkt er vrij rustig onder, ondanks dat ze vrijwel zeker weet dat Bas, Fay en Romy voor Mehmet zullen kiezen. Dan ben ik in ieder geval zaterdag thuis voor de verjaardag van mijn neefje grapt ze. En merkt op dat het groepje van Bas haar liever kwijt dan rijk is. En dan komt Romy ook wel met een mooi verhaal waarom ze jou moet laten blijven gaat ze verder. Mehmet knikt. We kunnen er zeker geen f*ck tegen doen he? vraagt hij. Als een boer met kiespijn lacht Linda dat ze inderdaad niks kunnen doen. F*ck them all reageert Mehmet. Dat het zo ver moest komen zucht hij verder. En laat weten dat hij klaar is om het spel te gaan spelen, als hij morgen mag blijven. Hij gooit al zijn frustraties eruit, terwijl Linda en Ivan er maar een beetje bijzitten. Ik heb wel iets moois in gedachte zegt Mehmet dan plotseling. Er komt nu een block op een aantal financiële zaken laat hij weten. En is heel wat van plan en vertelt dat het een complete chaos gaat worden. Ik doe met je mee antwoordt Ivan dan plotseling.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Bep at 14:36

    Doe dat maar ,op deze manier laten ze mehmet er helemaal in toch
    Wie denkt hij wel niet die hij is.
    Ik denk nou Ivan zal boos zijn .
    Omdat zijn vrouwtje eruit gaat .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *