Mehmet verhoogd de oprotpremie en bevriest al het geld in Utopia

Mehmet verhoogd de oprotpremie en bevriest al het geld in Utopia

Het is weer tijd om de oprotpremie aan te vullen. De bewoners nemen plaats op de banken als Mehmet met een boos gezicht voor de groep staat. Hij is overduidelijk boos door wat er tijdens de nominatie is gebeurd. Ik stop er 3000 euro bij zegt Mehmet streng. Dit zorgt ervoor dat er 17.500 euro in de pot zit. En wie weet komt er morgen nog wel meer bij gaat hij verder. Ook spreekt de groep vervolgens af dat er morgen na het stemmen wordt gekeken wie er een bod heeft gedaan en of de groep het hier unaniem over eens is. Daarnaast heb ik ook veel macht als man van de financiën benadrukt hij. Wat zouden jullie vinden van een financiële lockdown? vraagt hij vervolgens. Demi en Fay laten meteen weten dat zij het hier niet mee eens zijn en dat Mehmet niks te zegen heeft over hun eigen bv. Ik heb alle pasjes snauwt Mehmet terug. Hij besluit dan ook in zijn eentje dat hij al het geld bevriest. Na nog wat woorden heen en weer gaat de groep boos uit elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Bep at 15:17

    Ha ha ha ha klein kind die zijn zin niet krijgt er zijn grenzen mehmet.
    Beau en cemal dachten ook zo ja Billie ook .
    Maar hun hebben zich aan de spelregels gehouden .
    Nu jij nog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *