Romy, Bas, Fay en Demi willen Mehmet niet zijn zin geven

Romy, Bas, Fay en Demi willen Mehmet niet zijn zin geven

Mehmet heeft uit boosheid 3000 euro in de pot van de oprotpremie gestopt. Daarnaast heeft hij een financiële lockdown geëist. Demi en Fay reageerden hier heftig om en Mehmet zei dat hij nog veel meer acties gaat ondernemen als zij hem morgen laten blijven. Verbaasd door de acties van Mehmet zoeken Romy, Demi en Bas elkaar op. Dit werkt juist averechts merkt Romy op. Hij wil dat wij hem hierdoor wegsturen maar dat gaan we niet doen gaat ze verder. Bas vindt Mehmet gewoon een slechte verliezer en vindt het juist zwak wat hij doet. We geven hem zijn zin niet, we laten ons niet kennen reageert Demi hierop. En stelt dat ze bezig is met een plan en hier wil ze later op terugkomen. Wat is Romy van plan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bep at 16:12

    Ik geef ze groot gelijk .
    Een ieder moest na de stemming gaan dus Linda dan ook in dit geval.begrip voor spel hebben en spelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *