Mehmet is benieuwd hoe ver hij kan gaan, hij boekt het geld van de tweeling naar de bv

Mehmet is benieuwd hoe ver hij kan gaan, hij boekt het geld van de tweeling naar de bv

Nadat Mehmet aan de groep heeft laten weten dat hij een financiële lockdown heeft ingeluid, komt Rienk naar hem toe. Mehmet vertelt dat hij graag wil zien hoe ver de groep zal gaan om hem hier te houden. Rienk moet hierom lachen en vindt dat niemand met de financiële lockdown echt geschaad wordt. Ik vind het prachtig, geld interesseert mij niet voegt Rienk eraan toe. Mehmet gaat verder en legt uit wat hem zo dwars zit. Hij vindt dat Linda zoveel voor Utopia heeft gedaan. Dan gaan ze haar op deze manier jennen en dwarsbomen zucht hij. Daarom heb ik besloten om extra druk te zetten op de bewoners om te zien hoever ze durven te gaan om hem te laten blijven.

Als Mehmet wat later achter de computer zit met Ivan neemt hij een drastische beslissing. Hij besluit geld van de bv van Demi en Fay over te boeken naar de eerste bv. Don’t f*ck with Mehmet schrijft hij erbij. Vervolgens loopt hij naar de twee toe om hen dit nieuws te vertellen. Oké antwoordt Fay droog. Waarom? vraagt ze vervolgens. Met een grote lach op zijn gezicht zegt Mehmet dat hij het leuk vindt. Als Mehmet weer weg is uit de tweeling hun frustraties bij Romy. Ga er niet op in adviseert Romy hen. We zorgen dat hij blijft maar hij gaat niet winnen besluiten ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Heidy at 08:31

  Wat een verschrikkelijke nare vent is die Mehmet zeg, wat een enorme kwal. Hij pikt gewoon het geld van de twins, dat is toch diefstal? Daar heeft hij totaal geen zeggenschap op. Hoe komt hij dan aan het pasje? Maar als hij het geld bevriest kan hij en Ivan zelf ook niets uitgeven. Wie is nu de wolf in schaapskleren?

 2. Bep at 17:09

  Warneer mehmet zo graag weg wil .
  Gelijk met Linda dan oke hij zijn zin.
  Beiden hebben geen respect naar spel om te spelen .
  Slechte verliezers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *