Linda houdt haar hart vast voor morgen, ze wil Utopia niet verlaten

Linda houdt haar hart vast voor morgen, ze wil Utopia niet verlaten

Na Mehmet, praat Rienk ook met Linda. Rienk merkt op dat Linda het niet zo erg lijkt te vinden. Het is heel simpel, ik wil het liefst zo lang mogelijk hier blijven reageert Linda. Maar ze weet dat dit het spel is en er zijn nou eenmaal keuzes gemaakt door een paar bewoners. Rienk denkt op zijn beurt dat Linda er niet uit zal worden gestemd maar Linda zelf ziet het zo gebeuren. Wat mij het meeste steekt, is dat er mensen tussen zitten waarvoor ik het altijd heb opgenomen voegt ze eraan toe. Volgens Rienk hebben alle bewoners dingen voor elkaar gedaan en moet Linda het niet zo bekijken. Linda antwoordt dat ze het van bepaalde personen gewoon niet had verwacht. Maar dit was alleen een actie van Bas zegt Rienk dan. Dit gelooft Linda niet. En houdt haar hart vast voor morgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 08:51

    Wat kan die Linda toch liegen, “er zitten mensen tussen waar ik het altijd voor heb opgenomen”?? Grapje zeker, ze kan goed manipuleren zoals ze met Romy heeft gedaan. Dat is de enige persoon wie ik kan bedenken, want Bas en de Twins heeft ze nooit gemoeten. Ik denk dat Mehmet Utopia moet verlaten en volgende week, als er nog gestemd gaat worden, Linda eruit vliegt of Ivan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *