Demi en Fay houden zich flink in na de actie van Mehmet

Demi en Fay houden zich flink in na de actie van Mehmet

Hoewel Fay rustig heeft gereageerd op het bericht dat Mehmet al het geld van de bv van de tweeling naar Utopia bv heeft gestort, is ze toch flink geïrriteerd. Als ze later met Demi achter de computers zit praten ze over de hele situatie. Hoe triest is het dat hij dit doet zucht Fay. Ze weet dat Mehmet gewoon een reactie wil uitlokken maar ze vindt dat hij van hun geld af moet blijven. En benadrukt dat zij en Demi altijd geldzaken netjes hebben afgehandeld. Fijn dat we de laatste paar dagen de echte Mehmet kunnen zien voegt ze eraan toe. Demi knikt en merkt op dat Bas precies hetzelfde heeft gedaan als Mehmet een paar eliminaties geleden maar Mehmet er nu niet tegen kan. De twee willen graag hun geld weer terugkrijgen maar willen zich ook weer niet op de kast laten jagen door Mehmet. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 08:55

    Maar de twins kunnen toch hun boekhouder bellen en doorgeven wat Mehmet gedaan heeft? Volgens mij is het toch een vorm van diefstal? Het is het geld van de meisjes en stond op een andere rekening, hij heeft het gewoon gepikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *