Mehmet weigert het geld van de bv van de tweeling terug te storten

Mehmet weigert het geld van de bv van de tweeling terug te storten

Als Fay en Linda achter de computer zitten, vraagt Fay wat Linda ervan vindt dat Mehmet het geld van de tweeling bv naar Utopia bv heeft overgeboekt. Tja, dat is zijn ding reageert Linda kortaf. Hier neemt Fay geen genoegen mee en ze vraagt verbaasd of Mehmet zonder overleg dit in zijn eentje kan beslissen. Jullie doen toch samen de financiën voegt Fay eraan toe. Linda schudt haar hoofd en herhaalt nog een keer dat het Mehmet zijn ding is en zij zich hierbuiten houdt. Dat is zijn manier om met vandaag om te gaan zegt ze er nog bij. Fay vindt het maar krom maar besluit dan het gesprek te staken. Hier schiet ze niets mee op.

Uiteindelijk besluit Fay toch het gesprek met Mehmet aan te gaan. Wil je het geld terugstorten vraagt ze op de man af. Daar heb ik geen zin in reageert Mehmet kortaf. Ook hier neemt ze geen genoegen mee en legt daarom uit waarom ze zich bestolen voelt. Maar Mehmet lijkt zich niks aan te trekken van haar verhaal. En vraagt hem daarom waarom hij zo doet. Ik ben een beetje klaar met jullie na alles wat er is gebeurd antwoordt Mehmet. Als jullie morgen geen amulet aan mij geven zijn jullie van mij af, anders gaat het nog een week zo door dreigt hij. Dus je gaat het niet terugstorten? vraagt Fay nogmaals en weer antwoordt Mehmet met een duidelijke nee. Dit doet voor Fay de deur dicht, ze gaat meteen opzoek naar de andere bewoners omdat ze een spoed centraal wil inlassen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Lieke at 23:57

    Mehmet, het sociaal experiment is voor hem het belangrijkste. Zo leuk hoe mensen reageren en dan vooral als er een twist komt. De twist val deze keer dusdanig uit dat Mehmet het niet leuk vindt. Ineens is hij van zijn oh zo leuke sociale experiment geloof gevallen.

    Linda idem dito. Wat wad het allemaal leuk. Iedereen met een big smile uitzwaaien. Want de vide stond vanaf week 1 sterk. Vanaf week 1 stemafspraken die ze zogenaamd niet hadden…Whahahahahaha.

    Wat een slechte verliezers. Heel sneu. En wat een leuk spel…ik lach me suf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *