Fay last een spoed centraal in voor het geld wat Mehmet ongevraagd overgemaakt heeft naar Utopia bv

Fay last een spoed centraal in voor het geld wat Mehmet ongevraagd overgemaakt heeft naar Utopia bv

Fay roept alle bewoners afgelopen avond bij elkaar voor een spoed centraal. Ze begint het centraal door de bewoners uit te leggen dat ze bestolen is. Mehmet heeft het geld van de tweeling zonder enig overleg overgeboekt naar de bv van Utopia. Waarom kan het niet terug vraagt Bas. Mehmet wil er weer één Utopia van maken maar zegt wel dat als Linda in Utopia blijft, zij het morgen weer terug kan storten. Dus alleen als Linda morgen blijft kan het geld weer terug gestort worden? maakt Bas de groep duidelijk. Dit is gewoon chantage, dit is strafbaar voegt hij eraan toe. Ultiem geluk of complete chaos antwoordt Mehmet die zich duidelijk nergens zorgen over maakt. Ivan kan er alleen maar om lachen. Wij hebben niet voor niets gekozen voor een aparte bv, wij willen zelf bepalen hoe we het uitgeven reageert Demi gepikeerd. Fay stelt voor om democratisch te gaan stemmen maar voor ze dit doen vraagt ze naar de mening van Ivan en Linda over het geheel. Stort het gewoon terug, dan zijn we hier vanaf zegt Ivan. Doe je ding laat Linda weten. Dit stelt Mehmet kennelijk teleur, als ik iemand van kamp zuid al niet mee krijg, dan moet ik het wel terugstorten. Zonde. Nadat er wederom een discussie is ontstaan lijkt Mehmet eindelijk water bij de wijn te doen, ik ga het overmaken verzekert hij. Dat is fijn, dankjewel antwoordt Demi. Terwijl Demi en Fay Mehmet goed in de gaten houden stort hij het geld terug op hun bv. Maar gaat Mehmet hetzelfde geintje uithalen als Linda naar huis wordt gestuurd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *