De tweeling vertrouwt Mehmet niet meer en willen al hun geld cash hebben

De tweeling vertrouwt Mehmet niet meer en willen al hun geld cash hebben

Afgelopen avond heerst er opluchting bij Demi en Fay nu ze eindelijk hun geld weer terug hebben op hun rekening maar heel blij zijn ze nog niet. De twee zijn namelijk bang dat Mehmet dit grapje nog een keer gaat uithalen en Fay vraagt Demi daarom of het misschien niet beter is dat zij het geld contant hebben. Demi vindt het een goed idee van Fay maar twijfelt wel. Dan moet het wel voor morgen gebeuren benadrukt ze. Ook Fay vindt het niet ideaal om het geld contant bij zich te hebben maar is bang dat als ze het niet doen Mehmet nogmaals het geld zal verplaatsen. De tweeling vindt ook niet dat ze het met de overige bewoners hoeven te bespreken aangezien het hun geld is. Ze besluiten direct actie te ondernemen, maar zullen de overige bewoners het eens zijn met het besluit van Demi en Fay?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *