Mehmet accepteert de oprotpremie van 17.500 euro

Mehmet accepteert de oprotpremie van 17.500 euro

Mehmet meldt zich afgelopen avond bij Rienk aan voor de oprotpremie. Hij wil het bod accepteren van 17,5k. Rienk gelooft zijn oren niet maar laat Mehmet wel uitleggen waarom hij aanspraak wil maken op de oprotpremie. Morgen is het de laatste keer dat er geld bij de pot wordt gedaan en na de stemmingen gaan de bewoners kijken wie er aanspraak op heeft gemaakt. Misschien ben ik helemaal niet de eerste gaat Mehmet zijn verhaal verder. Als zij liever Linda zien vertrekken heb ik altijd nog die 17,5k achter de hand. Hoe graag willen zij mij nog die ene week erbij hebben, of gaan ze toch afstand van mij doen? voegt hij eraan toe. Ik word er helemaal misselijk van, kom nou maar gewoon met dat briefje reageert Rienk. Je maakt het alleen maar gekker benadrukt hij. Mehmet schrijft snel zijn deal op een papiertje en overhandigt deze aan Rienk. Zal Mehmet binnenkort met 17,5k de poort uitlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *