Linda is ervan overtuigt dat Mehmet de boel flink gaat terroriseren als hij in Utopia moet blijven

Linda is ervan overtuigt dat Mehmet de boel flink gaat terroriseren als hij in Utopia moet blijven

Als Linda afgelopen avond samen met Rienk even buiten zit, bespreken de twee de heftige eliminatieronde van gisteren. Mehmet rekende zichzelf al thuis, hij had zelfs zijn kist al ingepakt. Het feit dat Bas zijn positieve stem onverwachts aan Mehmet gaf, waardoor het gelijkspel werd, viel bij Mehmet totaal niet goed. De groep moet dus weer opnieuw stemmen, dit keer wordt er gekozen tussen Linda en Mehmet. Demi is vrijgesteld van eliminatie en mag daarom ook niet meedoen aan de stemming. Het zou echt monsterlijk dwaas zijn om Mehmet hier te houden. Die jongen kan zoveel schade aanrichten in zeven dagen zegt Rienk. Geloof me. Hij gaat de hele week de boel terroriseren waarschuwt Linda hem. Zij denkt dat Mehmet vol woede en onrecht zal zitten en daarom iedereen het leven zuur zal maken. Maar dat is dan ook de keuze van de groep geweest gaat ze verder. Ze gaat er al een beetje vanuit dat ze morgen thuis zit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Bep at 10:03

  Oke .
  Mehmet geeft bewust dit gedrag .
  Omdat hij toch wel weet dat hij daar door blijft.
  Zo stuurt hij Linda de poort uit .
  Mooi he

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *