Mehmet legt Bas uit waar zijn felle reactie na de eliminatie vandaan kwam

Mehmet legt Bas uit waar zijn felle reactie na de eliminatie vandaan kwam

Een nieuwe dag in Utopia is weer aangebroken en vandaag is het wederom een spannende dag. Vandaag moeten de bewoners namelijk kiezen wie Utopia moet verlaten, Linda of Mehmet. Mehmet besluit nog even met Bas te praten. Hij legt uit waarom hij gisteren reageerde zoals hij deed. Ik had gisteren moeten gaan voegt hij eraan toe. En nu ga je omwille van twee mensen iets verlengen en daar neem je twee mensen mee in de maling en daar reageer ik op. Bas geeft op zijn beurt aan dat hij de reactie van Mehmet in eerste instantie kinderachtig vond maar uiteindelijk begrijpt hij wel waarom hij zo reageerde. Hij had deze reactie alleen niet van hem verwacht. Linda verdient het meer dan ik om hier te blijven op dit moment gaat Mehmet verder. En benadrukt vervolgens wel dat hij niet per sé naar huis wil. Ik voelde mij gisteren voor het blok gezet. Bas geeft aan dat dit niet zijn intentie was. Dat weet ik niet antwoordt Mehmet. Je zegt het maar we vertrouwen elkaar toch niet 100%. Terwijl Bas Mehmet alleen achterlaat glimlacht hij. Pam – pam – pam zegt hij, alsof doemsdag nadert.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *