Romy en Fay bereiden zich voor op de eliminatie, de bom gaat barsten!

Romy en Fay bereiden zich voor op de eliminatie, de bom gaat barsten!

Romy, Demi en Fay zitten samen in de caravan en Romy en Fay bereiden hun stem voor de naderende eliminatie voor. Linda en Mehmet staan straks tegenover elkaar tijdens de eliminatie en een van hen moet Utopia vandaag verlaten. Voor Fay en Romy is de keuze duidelijk. Hun amulet gaat naar Mehmet omdat zij willen dat Linda Utopia verlaat. Romy geeft aan dat ze het een moeilijke keuze vindt maar dat voor haar vorige week de knop is omgegaan. En dat heb ik ook tegen haar verteld. Ik ga het spel spelen legt ze verder uit. De dames schrijven hun speech uit zodat ze straks goed voorbereid zijn. Deze is voor Chipp zegt Fay hardop wanneer ze op haar notitieblok schrijft. Romy slaat haar hand voor haar mond en zegt lachend dat Fay er niets meer aan hoeft te veranderen. De bal wordt teruggekaatst voegt Demi eraan toe. De bom gaat barsten verzekert ze verder. De bom gaat echt barsten. Mehmet wordt woest voorspelt ze. Romy blijft er rustig onder. Wat wil hij doen? Ik werd toch ook niet hysterisch toen mijn vriendje naar huis moest? vervolgt ze nuchter. De drie blijven nog even zitten in de caravan en bespreken de eliminatie. Wie gaat er vandaag naar huis?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. knorrie at 11:15

    en vergeet Romy niet. de 4 ling is erger dan de 3 ling. bleh.
    zie je hoe mensen werkelijk zijn. eerst lopen ze elkaar af te maken en 2 weken later zijn het dikke vrienden . echt vermakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *