Demi en Fay willen Mehmet dwarsbomen als hij in Utopia moet blijven

Demi en Fay willen Mehmet dwarsbomen als hij in Utopia moet blijven

Met de naderende eliminatie maken Demi en Fay zich enigszins zorgen, want hoe zal Mehmet na afloop reageren? De tweeling is bang dat Mehmet hun geld weer afpakt en dit willen ze daarom liever voorkomen. Fay zei afgelopen avond al dat ze het geld misschien liever contant heeft dan online. Of je pakt jullie bankpas en knipt deze snel door stelt Romy voor. Ze vindt dat Demi en Fay het goed recht heeft om het geld apart te houden van de Utopia bv. Hoe gaan de tweeling Mehmet dwarsbomen zodat hij niet nogmaals hun geld afpakt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *