De pot van de oprotpremie is voor de laatste keer bijgevuld

De pot van de oprotpremie is voor de laatste keer bijgevuld

Het is woensdagmiddag, wat betekent dat de oprotpremie voor de laatste keer wordt bijgevuld. Vorige week begonnen Mehmet en Romy hun experiment met 5000 euro. Momenteel staat de teller staat op 17.500 euro. Mehmet wil voordat iemand wordt geëlimineerd de pot nog een laatste keer aanvullen. Maar voor hij dit doet legt hij nog eenmaal de regels uit. Stel dat er zo dadelijk een van ons zal vertrekken zegt hij wijzend op Linda en zichzelf. Dan maken we na het vertrek van een van ons pas duidelijk wie er een bod heeft gedaan voegt hij eraan toe. Het zal pas na de eliminatie duidelijk worden wie er aanspraak heeft gemaakt op de pot. Mehmet haalt vervolgens een pak met geld uit zijn zak tevoorschijn en laat de bewoners gokken hoeveel geld hij in zijn handen heeft. Bas heeft goed gegokt, Mehmet heeft namelijk 5.000 euro in zijn hand die hij direct in de pot gooit. Dit betekent dat de teller van de oprotpremie zal eindigen met een bedrag van 22.500 euro. Bas en Mehmet hebben al een bod geaccepteerd, hoe zal dat aflopen? Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *