Romy gaat het gesprek aan met Linda over de stemmingen

Romy gaat het gesprek aan met Linda over de stemmingen

Linda wil al een hele tijd met Romy praten maar nu het bijna te laat is door de eliminatie lijkt Linda er niet heel veel zin meer in te hebben. Wanneer Romy naast haar komt zitten op de schommelbank zegt ze dat ze gisteren al met Linda wilde praten maar dat ze dacht dat ze dat niet wilde. Linda haalt haar schouders op waarna het gesprek ongemakkelijk stil valt. Uiteindelijk legt Romy uit dat ze vorige week duidelijk heeft gezegd dat ze het spel wil gaan spelen en zich daarom van geen kwaad bewust is. Linda begrijpt op haar beurt niet hoe het kan dat Romy nu samenwerkt met de tweeling waarvan ze had gezegd dat ze hen absoluut niet in de finale wil. Linda luistert aandachtig naar wat Romy te vertellen heeft maar reageert nauwelijks op wat er wordt gezegd. Er is een knop omgegaan bij mij toen Cemal naar huis werd gestuurd blijft Romy herhalen. Ze heeft de beslissing genomen om niet meer met haar Utopia hart te stemmen zoals ze voorheen wel heeft gedaan omdat zij anders de volgende was geweest die haar spullen had moeten pakken. Het vertrek van Cemal is naar eigen zeggen een emotionele afstomping geweest voor haar. Linda heeft duidelijk weinig met wat Romy te vertellen heeft, want wat ze ook zegt deze woorden zullen haar wellicht niet redden vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. janine at 12:22

    Slechte verliezer die Linda! Stond hard te lachten als er een ander uit moest. Billy is een slecht mens maar deze kan er ook wat van!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *