Voor Linda is het Utopia wat er was dood

Voor Linda is het Utopia wat er was dood

Linda is in haar eentje achter gelaten op de schommelbank maar wordt al snel vergezeld door Mehmet. Dit is niet meer mijn Utopia spreekt Linda naar Mehmet uit. Ze heeft zojuist een gesprek met Romy gehad wat voor haar duidelijk was dat ze niet haar amulet gaat krijgen. En laat verder weten dat het heel krom is dat Romy nu in zee is gegaan met de tweeling terwijl ze hen juist niet in de finale wilde hebben. Voor mij is het Utopia dat er was dood vervolgt Linda teleurgesteld. Dit vindt Mehmet triest om te horen, ze moeten zich kapot schamen als ze dat doen voegt hij eraan toe met het oog op dat de bewoners Linda wegstemmen. Ze houden iemand hier die hen dreigt kapot te maken gaat Mehmet vol ongeloof verder. Eigenlijk zou het niet zo mogen gaan benadrukt hij. Ze houden degene hier die altijd heeft geroepen dat hij geen hart voor Utopia heeft reageert Linda met een lacht. Mehmet laat deze woorden even tot hem doordringen, schudt dan zijn hoofd en kan niet meer uitbrengen dan ironisch.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. janine at 12:24

    Ze had anders graag in het dooie Utopia willen blijven. Nu kan ze niet meer tetsen op Ivan! Weg natte droom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *