Fay probeert Demi een peptalk te geven maar barst in huilen uit

Fay probeert Demi een peptalk te geven maar barst in huilen uit

Demi en Fay zijn nog steeds erg verdrietig om hun verloren vlogbeelden en de ruzie met Ivan. Als ze zich in de middag even terugtrekken in de caravan, geeft Fay een peptalk aan haar zus Demi. We gaan niet meer sip doen begint ze. En merkt op dat ze nog maar vier dagen hebben, waarin ze moeten gaan knallen. Daarbij oppert ze om hun dagen niet door anderen te laten verpesten. Toch beginnen de twee na een tijdje weer te huilen. Het is allemaal zwaar hè concludeert Demi. De twee knuffelen elkaar, terwijl de tranen over hun wangen rollen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *