Ivan wil de finaciën van de tweeling bespreken maar zij weigeren

Ivan wil de finaciën van de tweeling bespreken maar zij weigeren

Als Demi en Fay druk bezig zijn met verdere campagne ideetjes breekt Ivan in bij hun gesprek. Ik wil nog even met jullie zitten om de financiën te doen zegt hij. De tweeling negeert hem volledig wat Ivan erg tegen de borst stuit. Hallo? vraagt hij ongeduldig. De gezichten van Demi en Fay staan meteen op onweer. Ik heb niet zoveel zin om met je te praten laat Fay fel weten. Hier heeft Ivan geen boodschap aan en vraagt nogmaals of hij straks met de twee kan gaan zitten. Want jullie moeten geld betalen aan de bv maakt hij duidelijk. Jullie hebben helemaal niet zoveel meer om uit te geven. Voordat je allerlei kosten gaat maken, moet je wel eerst weten hoeveel geld je hebt voegt hij eraan toe. De dames reageren verder niet meer op Ivan, dus of het gesprek er komt is nog maar de vraag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 07:55

    Prima Twins pak hem maar aan hij verdiend geen moer is enkelt maar met geld bezig , en dan nog zo schofterig de mensen behandelen zo een vrolijke man is het niet kijk maar goed naar zijn gezicht de hele dag enkelt maar commanderen daar is hij goed in dan zit hij inhet verkeerde spel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *