Ivan maakt de hoogte van het te winnen geldbedrag voor de winnaar van Utopia bekend

Ivan maakt de hoogte van het te winnen geldbedrag voor de winnaar van Utopia bekend

Utopia 1 zit er bijna op, afgelopen avond roept Ivan de groep finalisten bij elkaar voor een belangrijke mededeling. Luister en huiver begint Ivan zijn verhaal als iedereen zit. Als je alles bij elkaar optelt mag de winnaar van Utopia 51.000 euro mee naar huis nemen gaat hij verder. Dit bedrag mag op een hoop applaus rekenen van de rest van de groep. Dat is een zeer mooi bedrag roept Mehmet blij. Ivan had op zijn beurt op een hoger bedrag gehoopt maar vindt dit zeker niet verkeerd. Demi en Fay zijn trots dat ze dit met elkaar in zo’n korte tijd bij elkaar hebben weten te harken. Echt bizar dat een van ons dit geldbedrag morgen mee naar huis neemt eindigt Fay vol ongeloof.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 49    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. saskia at 19:48

  Ik vraag en echt af waarom jullie niet willen dat Ivan wint?

  Hoe je het went of keert, er is niemand die zo hard heeft gewerkt in en voor UTOPIA dan Ivan.

  Ik vond hem streng en soms deed hij inderdaad alsof hij de koning was, maar een vent van zijn woord was het zeker.

  De rest was alleen maar vals, en aan het stoken, en nu doen jullie alsof dat allemaal niet gebeurd is..

  Ik weet niet met welke ogen jullie kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *